Vakantiehuizen Lagacie

Gastenboek


  Teken het gastenboek Volgende pagina >>>
Datum: 08/05/2018
Naam: Jessica Delacruz
Bericht: 0VaMNf3Cz List http://aoxmv.com/#4jzKABMQD-mAV 4jzKABMQD, <a href="http://ddznh.com">7UFYUU5gGms</a>, [url=http://oiziz.com]WCxyCbwgvafR[/url], [EVXQiPiie](http://kl8m6.com "EVXQiPiie"), [http://8npyw.com 0VZrPasXXGF],

Datum: 03/05/2018
Naam: Ian Silva
Bericht: Bgoo9k68 Song http://h7aqm.com/#tKYCSTgyehAg-00s tKYCSTgyehAg, <a href="http://maw1y.com">oVfkkySA9X</a>, [url=http://rbduw.com]FDkC2VEEODZo[/url], [iQXYXgEWLm](http://6kurr.com "iQXYXgEWLm"), [http://ul0lw.com LSLAqKeM],

Datum: 04/04/2018
Naam: Roland Cattoir
Bericht: We zijn net thuis van een weekend met de familie in Le Duret. Dit huis bevat alles wat je maar kunt denken om een gezellig weekend door te brengen. Het is een mooie uitvalsbasis voor een verkenning van een prachtige streek. Zeer warm aan te bevelen.

Datum: 22/04/2015
Naam: Guido Van Rompaey
Bericht: Voor de tweede keer naar Le Duret geweest. We: mijn kinderen en kleinkinderen hebben genoten van het mooie huis en het comfort.Het weer was van de partij en dat maakt alles nog beter voor de prachtige wandelingen.Ook het contact met Fabienne verloopt vlot.Dus aan te raden voor een gezellige vakantie.

Datum: 18/10/2012
Naam: Marlon Gooijen
Bericht: Ik ga samen met mijn familie al jaren in oktober naar een van de vakantiehuizen van Lagacie.
De laatste jaren gaan wij naar Le Duret. Ik kijk elk jaar uit naar dat ene weekend. En elk jaar geniet ik weer van het samen zijn met mijn familie. Ik weet zeker dat zij dat ook doen en dat de gezelligheid van Le Duret hierin mee speeld. Het voelt stiekem als een tweede huis voor ons.
tot volgend jaar!

Datum: 17/04/2012
Naam: Van Rompaey Guido
Bericht: Na L'eau Rouge zijn we voor de tweede keer naar Le Vieux Logis geweest.Mijn famillie,kinderen en kleinkinderen vonden het geweldig. de kleinkinderen vroegen om een tweede keer naar Le Vieux Logis te gaan.Alles in de woning is kraaknet en de huisraad is zeer uitgbreid, Je hoeft niet te wachten op de afwasmachine. Waarom vermeld je in je beschrijving de wasmachine niet. Die kwam van pas als de klein kinderen in het riviertje dammen gebouwd hadden.

Datum: 15/04/2012
Naam: Familie Hebbrecht
Bericht: Net met 21 personen een weekend gelogeerd in Le Duret: zalig! Mooie woning, goed onderhouden, voldoende ruimte, goede bedden, meer dan voldoende sanitaire voorzieningen, keuken uitgerust met goed materiaal, gezellige indeling; de lange tafel is mooi en speciaal. Het huis is een echte aanrader en bovendien is de natuur daar mooi. Riviertjes, kleine en iets grotere watervallen, goed aangeduide wandelingwegen,... Een aanrader!

Datum: 24/02/2012
Naam: Pereira Laura
Bericht: Net thuis van een superleuke vakantie in Le Duret! Heel tof vakantiehuis...en alles piekfijn in orde,mooie omgeving, een echte aanrader, we komen zeker terug, see you next year! groetjes Katelijne, Jens, Niels, Anja, Laura, Emilia, Chicco, Desiree, Ricky, Benedict, Basje, Ilona...

Datum: 03/01/2012
Naam: Fierens
Bericht: Beste,
Wat een fantastisch vakantie huis, gezellig en volledig in orde. We komen zeker terug

Datum: 28/11/2011
Naam: Marjolein
Bericht: Geweldig weekend gehad met onze vrienden in Le Vieux Logis!! Wat een gezellig & knus huis.

We komen graag nog eens terug.

Datum: 12/08/2011
Naam: nico en lazarinka
Bericht: hallo wij zijn 2 kinderen van het internaat tronkestik die 2 weken komen logeren zijn het is om te zeggen dat we super goed geslapen hebben en het een echt super mooi uitzicht hadden en we hebben ons geamuzeert xxx grtjes kids tronkestik

Datum: 28/06/2011
Naam: Kris Praet
Bericht: Beste Familie Lagacie,
We hebben met onze vriendengroep een heerlijk weekend kunnen doorbrengen in Le Vieux Logis. De omgeving is er vol mogelijkheden, en het huis is prima in orde. De vernieuwde keuken is een echt pluspunt.
Iedereen was zeer tevreden. Bedankt !

Datum: 17/06/2011
Naam: Tiny van Linden
Bericht: Beste fam.Lagacie, wederom hebben we weer een geweldig weekend gehad in Le Duret. De groep was het er weer overeens volgend jaar weer naar Le Duret voor de derde keer.In totaal onze 5 de keer dat wij een huis van u huren.
En het blijft geweldig overigens de andere huizen zijn ook geweldig alles aanwezig en vooral lekker schoon genoeg ruimte voor iedereen.Bedankt wij hebben weer geboekt voor 2012. Groetjes van een zeer tevredengroep uit Holland.

Datum: 13/06/2011
Naam: Daniël Schrickx
Bericht: We hebben een prachtig weekend beleefd in het huis "Le Duret"
Lekker genieten van het luxe-vakantiehuis: de woonkamer met de houtkachel, de keuken, de slaapkamers, de sauna, de tuin en de omgeving. Kortom alles was tip-top in orde.
We waren met een groep van 17 personen, en er was plaats genoeg. De kinderen konden boven lekker spelen, terwijl de ouders beneden lekker van een flesje wijn konden genieten.
Wij komen volgend jaar zeker terug.

Groetjes,

Fam. Schrickx en vrienden

Datum: 11/03/2011
Naam: familie van damme
Bericht: Beste familie lagacie

Dat we een aangename midweek tegemoetgingen waren we steevast van overtuigd. Maar bij aankomst overtroffen onze eerste indrukken alle verwachtingen. Het was gewoonweg zalig !! Het huis was tip top in orde en héél netjes. Lekker verwarmd bij aankomst .De natuur is prachtig en met de eerste lentezon was het een héél deugddoende vakantie.
De kinderen neefjes nichtjes vriendjes waren door het dolle heen en vonden het echt "DE MAX".Bedankt voor uw gastvrijheid. We zullen zeker en vast uw landhuis sterk aanbevelen aan vrienden en kenissen.

Met vriendelijke groeten,

Familie Van Damme
Familie Haertjens

Datum: 21/12/2010
Naam: David Faster
Bericht: Le Duret en 70 cm sneeuw, het was een prachtige combinatie! wij komen met onze vrienden zeker terug!

groetjes,
David en de rest van TAFKAR

Datum: 02/09/2010
Naam: Maruschka
Bericht: Hey Fabienne,

Niettegenstaande de regen in augustus, hebben we met de familie toch een fantastisch weekend gehad in Le Duret. Heel mooi en praktisch huis, zeer net en verzorgd en prachtige streek om te wandelen. Zoals reeds gemeld komen we zeker terug, want alle 'murmelkes' vonden het SUPER!

Vele groetjes,
Maruschka en alle andere murmelkes

Datum: 31/07/2010
Naam: Bolleken
Bericht: Hey,

Van harte bedankt, iedereen was super content, het was een ongelooflijke week in jullie huis.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Nog veel succes

Groeten de Bollekes-bende

Datum: 01/06/2010
Naam: Tiny van Linden
Bericht: Beste familie Lagacie, ik laat u weten dat we een geweldig weekend hebben gehad in Le Duret het huis was in één woord geweldig.Keurig schoon en van alle gemakken voorzien.Wij zijn eerder in Le Vieux Logis en L'Eau Rouge geweest maar deze was wel de mooiste. Alles was waar in uw omschrijving prachtige omgeving geweldige tuin erbij en ruimte voor iedereen.Wat een geluk dat we u enkele jaren geleden ondekt hebben. Nogmaals bedankt ik ga gelijk weer voor volgend jaar bespreken. Hartelijke Groeten van onze hele groep. Tiny van Linden (Holland)

Datum: 25/02/2010
Naam: Ruben
Bericht: Alweer een prachtig weekend achter de rug in Le Duret!
De sneeuw bezorgde ons een prachtig landschap waarin we vele toffe momenten mochten beleven!

Ga zo door!

  Volgende pagina >>>