Vakantiehuizen Lagacie

Le Duret (6 - 26 pers.)

Het vakantiehuis Le Duret is wellicht het mooiste waarin ik ooit verbleef.

Buitengewoon sfeervol en bijzonder comfortabel landhuis, uitzonderlijk rustig gelegen nabij de bron en de waterval van de Bayhon met heerlijk uitzicht op de vallei van de Warche.

Een volledig ingerichte keuken, een ruime eetkamer, twee leefruimtes met haardvuur en bar, 10 slaapkamers (3 kamers 1 x 2 - 4 kamers 2 x 1 - 2 kamers 4 x 1 - 1 kamers 2 x stapelbed) , 6 badkamers en een sauna, terras en een grote tuin zijn ter beschikking ... een zorgeloos en deugddoend verblijf is verzekerd!
Gratis WIFI aanwezig!


De omgeving:
Longfaye , een typisch veendorpje op 600 meter hoogte, ligt tussen de Baraque Michel, Robertville en Malmedy. Het is omgeven door de diep ingesneden, schilderachtige rivierdalen van de Warche en Bayhon en ligt aan de rand van het natuurreservaat van de Hoge Venen. Een betoverende plek met een niet te evenaren wilde schoonheid! Kortom een ideaal vertrekpunt om in alle seizoenen van deze grandioze natuur te genieten!

Toeristische dienst:
Malmedy Place du Chatelet 10 A 4960 Malmedy
tel.080/79.96.52 - 080/79.96.52 - www.malmedy.be

Adres:
Le Duret Chemin de la Cascade 2 4960 Longfaye (Malmedy)

Huur:
weekend, verlengd weekend, midweek, week.

Informatie & reservatie
Hebt u vragen of specifieke wensen, wil u een optie nemen op dit vakantiehuis ? Contacteer ons via email of telefonisch.
Eenmaal wij uw wensen kennen sturen wij u een huurovereenkomst en een verblijfticket waarop we de plaats vermelden waar u de sleutel kan afhalen, wat U moet meebrengen en alle praktische informatie om uw verblijf zorgeloos te laten verlopen

Het onthaal, een praktische handleiding voor de omgeving, een houtstapel bij de haard, de schoonmaak ... dat hebben we vooraf allemaal geregeld. Hebt u daarenboven zin om iets te doen, iets actiefs, iets avontuurlijk of wilt u een speciale gebeurtenis op een buitengewone manier vieren?
Alles kan! We adviseren u graag bij de organisatie van een onvergetelijk verblijf

Huurprijs:
op aanvraag