Vakantiehuizen Lagacie

Le Vieux Logis (6 - 24 pers.)

Een weekendverblijf in vakantiehuis Le Vieux Logis met familie en/of vrienden is een echte verademing.

 

Schitterend gerestaureerde boerderij, bijzonder sfeervol en voorzien van alle modern comfort. Rustig gelegen aan de rand van het woud van Hodinfosse op zo'n 4 km van Trois Ponts nabij de vallei van de Amblève.

Een volledig ingerichte keuken, een ruime eetkamer, twee leefruimtes met haardvuur en bar, 10 slaapkamers (5 kamers 1 x 2, 4 kamers 2 x 1, 1 kamer met drie stapelbedden, 2 kinderbedjes) , 6 badkamers en een sauna, terras en een grote tuin zijn ter beschikking ... een zorgeloos en deugddoend verblijf is verzekerd!
Gratis WIFI aanwezig!


De omgeving:
Trois Ponts gelegen aan de samenvloeiing van de Amblève, Salm en Balleur ligt te midden een paradijselijk landschap met enorme wouden, diep ingesneden grillige valleien, glooiende weiden en stille soms oeroude dorpen zoals Bergeval. Deze streek biedt u naast vele culturele activiteiten bijgevolg vele prachtige wandel-, fiets- en langlaufroutes.

Toeristische dienst:
Place Communale 1, 4980 Trois Ponts - 080/68.40.45 - www.troisponts.be

Adres:
Le Vieux Logis - Bergeval 18, 4980 Trois Ponts

Huur:
weekend, verlengd weekend, midweek, week.

Informatie & reservatie
Hebt u vragen of specifieke wensen, wil u een optie nemen op dit vakantiehuis ? Contacteer ons via email of telefonisch.
Eenmaal wij uw wensen kennen sturen wij u een huurovereenkomst en een verblijfticket waarop we de plaats vermelden waar u de sleutel kan afhalen, wat U moet meebrengen en alle praktische informatie om uw verblijf zorgeloos te laten verlopen

Het onthaal, een praktische handleiding voor de omgeving, een houtstapel bij de haard, de schoonmaak ... dat hebben we vooraf allemaal geregeld. Hebt u daarenboven zin om iets te doen, iets actiefs, iets avontuurlijk of wilt u een speciale gebeurtenis op een buitengewone manier vieren?
Alles kan! We adviseren u graag bij de organisatie van een onvergetelijk verblijf

Huurprijs:
op aanvraag